​Окупанти посилюють масовий терор: В Криму озброєні люди увірвалися в мечеть і вивезли групу мусульман

В Криму силовики окупантів увірвалися в мечеть в селі Мамашай (Орловка) і вивезли групу мусульман в Качинське відділення поліції. Так путінські держиморди зустріли всесвітній день з прав людини.

Про це повідомив кримський журналіст, голова ЦВК Курултаю кримських татар Заїр Смедлі на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Уже стало нехорошей традицией совершать провокации против мусульман в праздничные и знаменательные для нас дни!

Не стала исключением и пятница, 9 декабря. Сегодня в с. Мамашай (Орловка) группа вооруженных людей, скорее всего сотрудники центра «Э», после пятничного намаза ворвавшись в мечеть м-ва Вязовая роща, вывезла группу мусульман в Качинское отделение полиции. Очевидно, что в нарушение действующего законодательства, без присутствия адвокатов, с ними проведут «профилактические мероприятия, такие, как допрос, отбор отпечатков пальцев и анализ ДНК и прочие «задушевные беседы».

Возможно, таким образом, хотели еще и подчеркнуть свое отношение к всемирному Дню прав человека, чтобы всем было понятно, у какого человека есть права, а кому остались одни обязанности.

Интересно, от такой правоприменительной практики в РФ у кого то "волосы дыбом встают" или это уже делается с его благословения, после проведения заседания Совета?", - написав чоловік.

Ситуація з правами кримських татар, які в більшості своїй виступають за цілісність України, значно погіршилася після окупації. Люди заявляють про вбивства, викрадення і арешти своїх активістів, обшуки в будинках і мечетях, переслідуваннях лідерів Меджлісу, заборонах на мирні зібрання та тиску на національні засоби масової інформації.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...