Окупований Донецьк накрила паніка, в окремих районах немає тепла, води і світла, - Інформаційний спротив

Подальше загострення на лінії розмежування, переповнення лікарень пораненими бойовиками, евакуація жителів провокують панічні настрої серед жителів "молодої республіки".

Бойовики обстрілюють з житлових масивів Донецька. Фото: Фейсбук.

На територіях, підконтрольних російсько-терористичним військам «ДНР», ростуть панічні настрої серед населення через подальше загострення ситуації на лінії розмежування. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив», передають Патріоти України.

Внаслідок ушкоджень на території західних районів Донецька відсутнє або частково відсутнє теплопостачання, електроенергія, вода.

Бойовиками проведена часткова евакуація населення Київського району Донецька (північні околиці міста). Частина людей вивезена в Калінінський район міста і розміщується в гуртожитках відомств і навчальних закладів – наприклад, в гуртожитках Донецького медінституту розміщено до 500 чол.

Як повідомляли Патріоти України, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, в тимчасово окупованому Донецьку обмежили надання медичної допомоги цивільним особам через велику кількість поранених бойовиків у лікувальних установах міста.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...