"Он наше всё": Довірена особа Путіна закликала росіян "не змінювати головнокомандувача в країні, яка веде війну"

Під час заходу на підтримку самого себе виступив і Путін. Він, зокрема, заявив, що влада РФ має "зробити все, щоб майбутні покоління росіян жили щасливо".

Путін під ас агітації на московському стадіоні "Лужніки" 3 березня. Ілюстрація:Кореспондент

Мільйонер Ігор Ашманов, довірена особа Володимира Путіна, який цьогоріч вчетверте балотується на посаду президента РФ, закликав громадян Росії не змінювати головнокомандувача. Заклик мільйонера до російських виборців пролунав на передвиборчому мітингу в Москві на стадіоні "Лужніки". Про це пише Медуза, передають Патріоти України.

Ашманов під час свого виступу заявив, що проти Росії ведеться інформаційна війна і закликав не змінювати головнокомандувача «в країні, яка веде війну».

Під час заходу на підтримку самого себе виступив і Путін. Він, зокрема, заявив, що влада РФ має «зробити все, щоб майбутні покоління росіян жили щасливо».

Лідер РФ також заспівав гімн Росії. Під час цього біля нього стояли Євген Петросян, Віктор Садовничий, Владислав Третьяк, Микита Міхалков, Леонід Якубович. Після цього Путін потиснув руки хокеїстам, які також були на сцені, і пішов зі стадіону. Разом з президентом РФ зі стадіону пішла і велика кількість глядачів, хоча концерт ще продовжувався.

Після виступу Путіна артист Аскольд Запашний, ще одна довірена його особа, поділився з присутніми відчуттями від подорожі в Америку, де, виявляється, «люди поважають [росіян], поважають сильну країну».

На сцені на підтримку Путіна також виступили Крістіна Орбакайте, Микола Басков, Олександр Розенбаум, Філіп Кіркоров, Григорій Лєпс, Стас Міхайлов. «Стріляти так стріляти, вибирати так вибирати», - сказав Розенбаум.

У передвиборчому концерті передбачалася участь 100 тисяч людей. Напередодні керівництво московських вишв змушувало студентів брати участь в мітингу, а на сайті massovki.ru пропонували оплату в 500 рублів за відвідування «Лужників» 3 березня. Можливо, саме тому багато з тих, хто прийшов на стадіон, Путіна не дочекався: ще до його виступу люди стали віддалятися у бік метро.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...