"Он вам не Димон" шириться Росією: Жителі Новосибірська вийшли на мітинг проти корупції (фоторепортаж)

Близько 500 осіб, серед яких переважно молодь та студенти, вимагали звільнити затриманих 27 березня і принесли плакати "Свободу в'язням сумління".

Акція протесту в Новосибірську. Фото: tayga.info.

У Новосибірську на пікет проти корупції вийшли близько 500 жителів міста. Про це повідомляє "Тайга.інфо", передають Патріоти України.

Присутні на площі Леніна зажадали звільнити всіх затриманих на протестних акціях 26 березня, які були організовані Фондом боротьби з корупцією (ФБК) політика Олексія Навального.

Як повідомляє кореспондент видання, на площі зібралися, в основному, молоді люди – абітурієнти та студенти. До них також приєдналися активісти руху В'ячеслава Мальцева "Нова опозиція" або "Артпідготовка" і представники незареєстрованої Партії прогресу.

На акції не було звукопідсилюючої апаратури, однак виступи з трибуни все ж відбувалися. Присутні розтягнули транспарант зі словами Дмитра Медведєва, які він сказав в 2009 році: "Корупція має стати непристойною".

Також присутні принесли на акцію плакати "Свободу в'язням сумління".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...