"Організація сама себе загнала у глухий кут": У РФ відреагували на останні резолюції ПАРЄ

За словами Матвієнко, такі документи не мають ніякої юридичної сили. Однак незрозуміло тоді, чому росіяни настільки цим переймаються.

Валентина Матвієнко. Фото: KM.ru.

Найкращим свідченням успішної роботи української делегації на засіданнях Парламентської асамблеї Ради Європи стала реакція на її активність представників Російської Федерації. Про це Патріоти України інформують з посиланням на ресурс "Лента.ру".

Так, голова верхньої палати російського парламенту Валентина Матвієнко сьогодні, тринадцятого жовтня 2016 року, заявила, що якщо найближчим часом не буде створено умови для повноцінного повернення російської делегації до роботи в ПАРЄ, то Росія цілком втратить інтерес до цієї організації. Відтак спікер розкритикувала резолюції, за які вчора проголосувала ПАРЄ – в одній із них, зокрема, йдеться про невизнання результатів виборів до Державної Думи Російської Федерації в окупованому Криму. За словами Матвієнко, такі документи не мають ніякої юридичної сили (чому ж тоді в Росії так переймаються з їхнього приводу? – Ред).

Крім того, російський сенатор заявила про необхідність реформування статуту ПАРЄ, бо «організація загнала сама себе в глухий кут». Нагадаємо, ще місяць тому, у вересні 2016 року, Матвієнко прогнозувала, що російська делегація повернеться до засідань ПАРЄ вже в поточній сесії і ні про які зміни до статутних документів Асамблеї не згадувала.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...