Остання спроба "відмитись": "Газовий барон" Онищенко заявив, що сам відвідає НАБУ (відео)

Нардеп запевняє, що нікуди не збирався тікати.

Олександр Онищенко. Фото: ЖЖ

Народний депутат України Олександр Онищенко заявив, що звинувачення Національного антикорупційного бюро в тому, що він скоював корупційні дії, є абсолютно необґрунтованими. Про це депутат заявив під час свого інтерв'ю, передають Патріоти України.

Він зазначив, що поки не отримував офіційних документів від НАБУ. Крім того, парламентарій запевняє, що НАБУ не направляли йому повідомлень або повідомлень. Депутат зазначив, що найближчим часом має намір сам відвідати НАБУ, щоб з'ясувати обставини справи.

"Я, напевно, сам піду в НАБУ, запрошу телебачення і камери, і тоді будемо спілкуватися в публічному процесі, щоб ніхто не казав, що я кудись тікаю, ховаюся від слідства", - заявив він. Парламентарій додав, що він входить до складу збірної України з кінного спорту і а нині готується до Олімпіади, тому йому необхідно час від часу покидати Київ, щоб провести тренування.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...