"Ожив? Приїжджай - затвердимо строк": Аваков відповів на закид Азарова

Міністр МВС пропонує після повернення екс-прем'єра до України, обговорити деталі його парі, яке він кинув Яценюку, у Головному Слідчому Управлінні МВС.

Микола Азаров. Фото:news.bigmir.net

Сьогодні втікач з України екс-прем'єр Микола Азаров запропонував Арсенієві Яценюку парі і обмін місцями терміном на два роки. На це вже зреагував міністр МВС Арсен Аваков. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Азаров обіцяє зменшити тарифи і збільшити соціальні виплати, "відновивши зруйноване". Прем'єр-міністр Яценюк поки не відповів на виклик.

Зате Аваков назвав втікача "старим Козлодоєвим", запропонував йому повернутися на батьківщину і обговорити деталі парі в Головному Слідчому Управлінні МВС. Свою лексику він виправдав фамільярним зверненням Азарова до Яценюка.

Як відомо, сьогодні Микола Азаров запропонував нинішньому голові Кабміну Арсенію Яценюку парі: помінятися місцями на два роки, за які колишній керівник обіцяє повернути Україні "колишнє процвітання".

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...