Пани забули про Мюнхенську змову 1938: У МЗС відреагували на заклик місії ООН визнати документи бойовиків Донбасу

Українська сторона категорично не погоджується із закликами легітимізувати документи, які видаються незаконними збройними формуваннями на окупованих територіях.

Паспорт "ЛНР". Фото: 24tv.ua.

Зовнішньополітичне відомство України відреагувало на заклик Моніторингової місії ООН з прав людини визнати документи, які видають бойовики терористичного угруповання "ДНР" і "ЛНР", а також так звана "влада" окупованого півострова Крим. Повідомлення МЗС України було опубліковано прес-службою відомства, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається, що українська сторона категорично не погоджується із закликами легітимізувати документи, які видаються незаконними збройними формуваннями на окупованих територіях. "Категорично не згодні з наявними в доповіді закликами до легітимізації документів, виданих незаконними окупаційними самопроголошеними "органами" АРК та окремих районів Донецької та Луганської областей України, а також до будь-якого співробітництва уряду України з ними", - говориться в повідомленні МЗС. Разом з тим в дипломатичному відомстві згодні з частиною доповіді ООН, в якій йдеться про необхідність повного виконання мінських угод, щоб припинити масові порушення прав людини.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...