Параліч скреп: Документи щодо змін Конституції від Гризлова з'явилися за 30 хвилин до завершення. Республіка Крим і Севастополь названі територією України

Все, що відбулося впродовж сьогоднішнього дня в інформаційному полі – це складова інформаційної війни проти України як держави і суспільства, впевнений Роман Безсмертний.

Роман Безсмертний. Фото:ipress.ua

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявляє про певні маніпуляції, які опоненти проводили під час засідання підгрупи. Про це пише Українська правда, зазначають Патріоти України.

"Все, що відбулося впродовж дня в інформаційному полі – це складова інформаційної війни проти України як держави і суспільства, і це війна проти тих, хто веде переговори з українського боку", - сказав Безсмертний.

"Документи щодо змін до Конституції, про які сьогодні говорив Борис Гризлов, ми побачили за 30 хвилин до завершення роботи. Хоча ця вакханалія відбувалась з 11 ранку", - розповів Безсмертний.

При цьому він наголосив, що в тих документах автономна республіка Крим належить Україні. "Але що радує, що в цьому поданому документі республіка Крим і Севастополь визнані як територія України", - зазначив Безсмертний.

Він додав, що після того, як опоненти передали ці папери, засідання закрилося.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...