"Пашинский к нему в упор с пистолетом сразу же, без предупреждения, без предупредительного выстрела", - дружина пораненого нардепом розповіла свою версію скоєного

Дружина потерпілого стверджує, що весь час чула, що відбувалося з її чоловіком, і Пашинський був абсолютно дієздатним.

Джинси потерпілого з вихідним отвором кулі і кров'ю. Фото: Страна.

Дружина підстреленого нардепом чоловіка розповіла, як сталася трагедія. За її словами, чоловік йшов пішки в сторону траси і зустрів водія, автомобіль якого заглух на трасі. Її чоловік вирішив допомогти, і вони почали штовхати автомобіль по дорозі, передають Патріоти України з посиланням на Страна.ua.

«Штовхали по зустрічній. Машина дуже стара, були включені якісь габарити - коли я під'їхала, вони все ще горіли. Зупинився Мерседес, жінка за кермом відкрила вікно, не зовсім культурно, на підвищених тонах сказала - включіть аварійку, тому що вас не видно. На що мій чоловік, обтяжений цією роботою, я не приховую, послав її і штовхав машину далі. І тут він почув, що мерседес зі скрипом рушив з місця», - каже дружина потерпілого.

Як розповів її чоловік, Пашинський підійшов до нього впритул з пістолетом відразу ж, без будь-якого попередження, без попереджувального пострілу і сказав, що він образив його дружину.

«У чоловіка з собою в куртці була пляшка шейка, в магазині я вже була, знаю, скільки він купив: випив одну по дорозі, і другу не допив. Він цією пляшкою вдарив вже тоді, коли ствол пістолета був спрямований йому в груди, після чого пролунав постріл і куля потрапила в ногу. У цей момент Пашинський вистрілив. Якби чоловік його не вдарив, він би все одно вистрілив, але влучив би в корпус (куля потрапила в ліве стегно). Якби мій чоловік в цей момент не чинив ніякого фізичного впливу, це могло б закінчитися не тільки пострілом в ногу», - каже жінка.

Коли вона під'їхала, то побачила, що її чоловік лежить на асфальті поперек дороги головою до паркану.

«Весь цей час я слухала в телефоні, як це відбувається. У нього (Пашинського) знаходився пістолет в руках. Він був абсолютно дієздатний, ніякої свідомості він не втрачав і тримав його (чоловіка) під прицілом», - каже жінка.

Вона повідомила, що депутат тримав на прицілі її чоловіка, а після зняв з себе ремінь і затиснув рану. Потім під'їхав син Пашинського, який тримав цей ремінь, поки не приїхала швидка.

Вона додала, що її просили не розголошувати цей інцидент, але Пашинський потім сам про це написав.

Нагадаємо, депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський заявив про напад на нього напередодні Нового року.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....