Пасує до червоного: Наталю Королевську знову облили зеленкою (фото)

Невідомий здійснив напад на нардепа після евакувації учасників форум "Жінки за мир", проведення якого було зірвано через повідомлення про мінування.

Наталю Королевську облили зеленкою. Фото: УСІ.

Нардеп Наталя Королевська стала жертвою нападу, який стався в Одесі. За попередньою інформацією, Королевську облив зеленкою невідомий в камуфляжі, пишуть Патріоти України з посиланням на "УСІ".

Після нападу чоловік зник у невідомому напрямку.

Як відомо, представники кількох патріотичних організацій пікетували конференц-зал готелю "Гагарін" біля Аркадії, де проходив форум "Жінки за мир". Структуру звинувачують в підтримці проросійських рухів.

Учасників форуму евакуювали поліцейські під приводом мінування будівлі. На вулиці, куди вийшли люди, і було скоєно напад на Королевську.

Нагадаємо, мешканці Слов'янська в минулому році вже "зустрічали" зеленкою Наталю Королевську, яка приїхала в місто на 9 травня.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...