"Не пиарся и не ври - в свои копанки вали!": Опубліковане відео, як Королевську "розмалювали" зеленкою

Місцеві жителі вимагали, щоб політик, яка, на їхню думку, причетна до розпалювання війни в Донбасі, негайно виїхала з міста.

Жителі Слов'янська однозначно висловили своє ставлення до депутата "Опозиційного блоку" Наталії Королевської, яка 9 травня приїхала в звільнене місто, щоб взяти участь у Параді Перемоги, повідомляють Патріоти України.

Жителі міста були обурені спробою Королівської очолити ходу. Кілька людей у військовій формі метнули у бік парламентарія яйця, борошно і облили Королівську зеленкою. Незважаючи на інцидент, Королівська продовжила ходу.

Коли колона в кілька сотень активістів наблизилася до входу в центральний парк Слов'янська, люди розділилися на два табори: одні вигукували "Слава Україні", другі - "Миру-мир". Протиборчі сторони зчепилися. Під час плутанини нардепа Королівську облили спочатку водою, а потім в неї запустили пакетом з зеленкою і пригорщами борошна.

Крім цього, активісти принесли плакати з написами "Не піар і не бреши - в свої копанки вали!", "Я встану, зміцнію, я сил наберуся. Я син України". Місцеві жителі вимагали, щоб політик, яка, на їхню думку, причетна до розпалювання війни в Донбасі, негайно виїхала з міста.

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...