Патріотична провокація: Бігборд новонавернутого кримського "єдинороса" розфарбували у правильні кольори

Рекламний щит екс-регіонала, спонсора "русской весни", кандидата до Держдуми Дмитра Бєліка закидали жовтою і блакитною фарбою.

Закоханий у СРСР Дмитро Бєлік. Фото:  Соцмережі.

В окупованому Росією Севастополі проукраїнських змін зазнав передвиборний рекламний щит кандидата №1 від партії "Єдина Росія" Дмитра Бєліка. За інформацією ресурсу "Крим. Реалії", його забризкали у кольори українського прапора: синій і жовтий, передають Патріоти України.

Зазначається, що Бєлік відомий у місті як колишній член "Партії регіонів".

Крім того, він брав активну участь у так званій "російські весні" та спонсорував її.

До 2014 року він кілька разів балотувався в народні депутати України, але жодного разу ним не став. Зокрема, на виборах 2012 року він зняв свою кандидатуру на користь колишнього міністра оборони Павла Лебедєва.

Додамо, що під час нинішньої передвиборчої компанії до Державної Думи РФ політик не цурається активно залучати педагогів однієї з приватних шкіл, яку спонсорує.

Як відомо, вибори до Думи відбудуться 18 вересня.

Нагадаємо, Україна закликала світ ігнорувати вибори до Держдуми в окупованому Криму – Рада ухвалила постанову про звернення до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій.

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...