Пекло війни: Під Донецьком бійці ЗСУ змусили ворога замовкнути

Терористи влаштували масштабні провокації на лінії фронту.

Ілюстрація: day.kyiv.ua

Окупанти на Донбасі збільшили кількість обстрілів - за добу вони 26 разів порушили перемир’я. Сили АТО 19 разів відкривали вогонь у відповідь. На щастя, втрат серед бійців ЗСУ немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Донецький напрямок

З гранатометів і великокаліберних кулеметів проросійські найманці били по наших позиціях біля Авдіївки, Пісків, Майорська, Луганського, шахти Бутівка. Українські військові вогнем у відповідь придушували активність противника.

Луганський напрямок

Біля Кримського окупанти 4 рази упродовж кількох годин відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Також двічі під гранатометний вогонь противника потрапили наші укріплення неподалік Трьохізбенки і один раз – у районі Новоолександрівки і Попасної.

Приморський напрямок

Тут інтенсивність обстрілів дещо зменшилась, проте близько 20.00 бойовики застосовували автоматичний гранатомет на підступах до Мар’їнки.

Нагадаємо, раніше у мережі показали чергового терориста "ДНР", ліквідованого на Донбасі.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...