Передумала: Надія Савченко знову найняла адвокатів

Як відомо, 14 травня на засіданні суду щодо продовження запобіжного заходу нардеп заявила, що відмовляється від усіх своїх адвокатів, посилаючись на відсутність грошей на оплату їх послуг.

Надія Савченко. Фото:Еспресо.TV

Підозрювана у підготовці терактів народний депутат Надія Савченко знову підписала договір з двома адвокатами – Олександром Шадріним і Костянтином Глобою. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Шадріна, інформують Патріоти України.

"15.05 ми підписали договір на представництво в КСУ, а 18.05 вона зняла обмеження на представництво в інших органах", – розповів новий захисник Савченко.

Зазначимо, що 14 травня на засіданні суду щодо продовження запобіжного заходу Надії Савченко нардеп заявила, що відмовляється від усіх своїх адвокатів, посилаючись на відсутність грошей на оплату їх послуг.

Шадрін у свою чергу відмовився коментувати умови договору з Савченко і розмір гонорару. "Це предмет адвокатської таємниці", – сказав він.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада зняла депутатську недоторканність із Надії Савченко, а також дала дозвіл на її затримання та арешт. 23 березня суд обрав Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 59 днів.

15 травня Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для нардепа Надії Савченко. Таким чином, під вартою політик пробуде до 13 липня.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...