Переформатуванню уряду бути, Яценюк боротиметься за своє крісло з двома кандидатами, - джерело у БПП

Зараз відставка голови уряду малоймовірна, але навіть у її випадку нинішній прем'єр-міністр матиме шанси повернутися на свою посаду.

Арсеній Яценюк. Фото: mixwords.ru.

В "Блоці Петра Порошенка" розглядають трьох кандидатів на пост прем'єр-міністра України після можливого переформатування уряду - нинішнього главу Кабміну Арсенія Яценюка, керівника Одеської ОДА Михайла Саакашвілі і спікера Верховної ради Володимира Гройсмана. Про це "Апострофу" повідомило джерело у фракції БПП, передають Патріоти України.

"Вчора депутати вкотре розпитували Юрія Луценка (лідера фракції, - ред.) щодо кадрових перестановок. Той відповів: "У мене зараз немає ніяких переговорів по уряду", втім, уточнив, що теоретично є три кандидати на пост глави Кабміну - Яценюк, Саакашвілі і Гройсман. І, мовляв, якщо у фракції є бажання, будемо їх обговорювати", - розповів співрозмовник видання.

Разом з тим, за його словами, охочі проголосувати за відставку Яценюка у фракції є, але вони побоюються можливого виходу "Народного фронту" з коаліції при такому повороті подій. Крім того, співрозмовники "Апострофа" у Раді зазначили, що зараз відставка Яценюка малоймовірна.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...