Перемир’я по-путінськи: Тристороння група зробила заяву про конфлікт в Нагорному Карабасі

Стійкий прогрес у політичному врегулюванні військового конфлікту по-путінськи в перемовинах тристоронньої групи – це Мінськ-34, 35 і т.д. Чекатимемо гумконвоїв?

Нагорний Карабах: сторони зробили заяву про конфлікт. Фото: golos-ameriki.ruПрезиденти Росії, Азербайджану і Вірменії Володимир Путін, Ільхам Алієв і Серж Саргсян домовилися надати додаткову динаміку врегулюванню в Нагірному Карабасі, - таку заяву зробив глава МЗС Росії Сергій Лавров, передають Патріоти України.

"У заяві висловлюється прихильність тому, щоб був стійкий прогрес у політичному врегулюванні", - сказав Лавров. За його словами, в останні дні перемир'я в Нагірному Карабасі зберігається.

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...