Переписала все на родичів: ЗМІ виявили махінації Тимошенко із нерухомістю

Будинок, де багато років живе Юлія Володимирівна, згідно виписки з відкритої кадастрової карти України, належить Тетяні Валеріївні Шараповій - двоюрідній сестрі лідерки БЮТ.

Юлія Тимошенко. Фото:tymoshenko-vona.com

Лідер партії "Батьківщина", народний депутат Юлія Тимошенко живе в особняку на 600 кв.м., який записаний на її двоюрідну сестру. Про це пишуть Вести у своєму розслідуванні, зазначають Патріоти України.

Як наголошується, в податковій декларації Тимошенко вказаний тільки орендований особняк, а сама нардеп не стала винятком і, як більшість її колег, записала своє майно на родичів.

"Судячи по виписці з відкритої кадастрової карти України, ділянку землі, на якій стоїть будинок, де багато років живе Тимошенко з чоловіком, належить Тетяні Валеріївні Шараповій.

Вона доводиться двоюрідною сестрою Юлії Володимирівні. Шарапова - донька Валентини Ульяхіної, тітки Тимошенко. Як і екс -прем'єр, вона родом з Дніпропетровська, де управляє кафе "Золота рибка", що спеціалізується на варениках", - пише видання.

Крім того, в кадастровій виписці зазначено, що за родичкою Тимошенко рахується також 18 соток землі на вул. Старокиївська (селище Козин під Києвом, котеджне містечко "Срібна затока").

Будинок Тимошенко під Києвом у "Срібній затоці". Фото:kandidatov.net.ua

Судячи з податкової звітності Тимошенко, на цій землі якраз і знаходиться вілла площею 588 кв. м, за оренду якої вона викладає 200 000 грн на рік. Крім того, у власності Шарапової ще є дві сусідні ділянки по 15 і 12 соток.

Серед сусідів лідера БЮТ екс-нардеп-однопартієць Микола Ковзель. Свого часу він прославився вояжами по Європі на своєму кабріолеті Rolls-Royce за мільйон доларів. А в "Срібній Затоці" у нього є 30 соток землі і, як у Тимошенко, вихід до русла Дніпра.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...