Першим заступником керівника антикорупційної прокуратури став "кіборг" Максим Грищук

Генпрокурор Шокін вже підписав відповідний указ.

Максим Грищук. Фото:fakty.ictv.ua

Прокурора з Львівщини, колишнього "кіборга" Максима Грищука призначено на посаду першого заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну сторінку Генпрокуратури України у Facebook.

"Конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за наслідками розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох з них: М. Грищука, О. Новікова та В. Кривенка і запропонувала їх для відбору керівнику САП Назару Холодницькому." - йдеться в повідомленні.

У п’ятницю, 4 грудня, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України.

Цього ж дня, 4 грудня, Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...

Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...