П'яні поліцейські влаштували під Києвом жахливу аварію зі смертельними наслідками (фото)

В Нацполіції намагаються зам'яти справу і спростовують інформацію про алкогольне сп'яніння копів.

На місці ДТП. Фото: Фейсбук.

Під Києвом сталася жахлива ДТП зі смертельними наслідками, в якій свідки звинувачують співробітників поліції. Як видно з фото з місця аварії, в салоні поліцейського авто вціліла недопита пляшка віскі. За свідченням очевидців, поліцейські були п'яні, один з них загинув, другий в критичному стані з переломами тазу і хребта в реанімації. Прогноз негативний. При цьому справу намагаються зам'яти, а постраждалі в аварії просять допомогти. Так пише Влад Антонов на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

«Два п’яних співробітника поліції Гадяцького району, Полтавської області, що рухалися в бік Києва, на автомобілі Лада 2109 на швидкості близько 150 к /ч, виїхавши на смугу зустрічного руху вдарили автомобіль Ваз 21099, за тим вдарили автомобіль Лада Ларгус так само на зустрічній смузі», – розповів подробиці трагедії Антонов.

За його словами, у водія авто Ваз 21099 зламана нога, у водія Лада Ларгус - удари і садна. В автомобілі Лада 2109 загинув пасажир, водія забрала швидка з переломом таза.

"Під час огляду автомобіля Ваз 2109, МНС знайшли недопиті спиртні напої. Медсестра при огляді водія підтвердила його алкогольне сп'яніння. Водії ВАЗ 21099 і Лада Ларгус пройшли огляду на драгері, були тверезі", - повідомив Антонов.

У той же час начальник відділу комунікації управління Нацполіціі в Полтавській області Юрій Сулаєв спростовує інформацію про те, що поліцейські були п'яні. "Це цинічна брехня", - заявив він.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...