П'янкий дух "побєдобєсія": 9 травня росіяни влаштували смертельну провокацію літаку ВМС США над Чорним морем

​Над міжнародними водами російський винищувач зімітував атаку проти американського розвідника на критично небезпечній відстані. Тарану вдалося уникнути завдяки щасливому збігу обставин і майстерності американця.

Російський винищувач СУ-27 пролетів приблизно в 6 метрах від розвідувального літака США P-8A Poseidon, повідомляють Патріоти України з посиланням на NBC.

За словами прес-секретаря Військово-морських сил США в Європі Памели Кунце, інцидент стався 9 травня над Чорним морем. ВМС США виконував звичайні операції в міжнародному просторі.

Кунце зазначила, що завдяки професіоналізму пілота США зближення з літаком РФ закінчилося благополучно.

Вона підкреслила, що літаки і кораблі ВМС США регулярно взаємодіють з російськими судами і літаками в міжнародних водах.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...