"Під час допиту на мене тиснули": Брат Парасюка звинуватив поліцію у підробці його свідчень

"Штаб блокади" також підтвердив, що покази Олексія Парасюка, який вчора був побитий та затриманий Донецькою поліцією сфабриковані.

Олексій Парасюк..Фото:http://korrespondent.net/

Двоюрідний брат народного депутата Володимира Парасюка заявляє, що працівники поліції підробили його покази. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. передають Патріоти України.

"Вчора разом з побратимами я був затриманий та побитий донецькою поліцією. Під час допиту поліцейські тиснули на мене, а також підробили мої покази", - написав він, вказавши, що протоколи поліції фейкові.

Цю ж інформацію розповсюдив "Штаб блокади".

"Увага! Чергова БРЕХНЯ від МВС! Поширена інформація про брата Володимира Парасюка - ФЕЙК! Покази Олексія Парасюка, що вчора був побитий та затриманий Донецькою поліцією СФАБРИКОВАНО!!! Просимо ЗМІ не поширювати неправдивої інформації!" - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у середу глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що народний депутат Володимир Парасюк підкуповував родичів, щоб ті їхали підтримувати блокувальників непідконтрольних територій в зоні АТО. Також він оприлюднив свідчення брата Парасюка.

Поліція відкрила кримінальну справу у зв'язку з інцидентом, який стався на блокпосту в Донецькій області напередодні ввечері.

Не приховував симпатій до Кремля: Трамп називав Україну "тотально корумпованою" і "частиною Росії"

вівторок, 23 квітень 2024, 10:30

За часів свого президентства Дональд Трамп критикував Україну за корупцію і підтримував історичні претензії Росії на частину її території. Про це йдеться у публікації The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Колишні й нинішні посадовці адм...

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...