Під час мітингу у Новосибірську Навального закидали яйцями

Чоловіка, який кинув кілька яєць в російського опозиційного політика, затримала поліція.

Олексій Навальний під час мітингу в Новосибірську. Фото:Twitter

19 березня під час мітингу в російському Новосибірську проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги невідомий кинув кілька яєць в опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російське агентство Интерфакс.

Відзначається, що інцидент стався перед початком акції. Поліція затримала зловмисника.

Агнентство пише, що на акцію вийшли близько 2,5 тис. осібк. Відзначається, що такий мітинг проходить в місті вже вп'яте після підписання губернатором Володимиром Городецьким постанови про підвищення тарифів з 1 липня 2017 року. Учасники акції заявили, що економічне обґрунтування зростання тарифів їм так і не надали.

Слід нагадати, що Навальний є російським опозиційним політиком. 13 грудня 2016 року він заявив про рішення брати участь у виборах президента Росії. Політик наголосив, що йде на вибори "з програмою про те, як зробити Росію справедливою і сучасною".

8 лютого суддя Ленінського районного суду міста Кіров (РФ) Олексій Втюрін засудив Навального до п'яти років умовно і штрафу в 500 тис. руб. у повторній справі про розкрадання в особливо великому розмірі в компанії "Кіровліс".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...