Під кремлівським ковпаком: Путін знає про все, що відбувається навколо Януковича - Пєсков

В той самий час представник президента РФ не зміг відповісти на запитання, чи спілкувалися після допиту колишнього диктатора Путін та Янукович.

Янукович і Путін. Ілюстрація:Glavnoe.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путин регулярно отримує інформацію про місцезнаходження та діяльність колишнього президента України Віктора Януковича. Про це сьогодні, 3-го грудня, розповів прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

"Безумовно, глава держави регулярно отримує інформацію про те, чим займається Віктор Янукович, яка ситуація навколо нього та де він знаходиться. Також непоміченими не залишається те, що колишній президент України збирається робити і у чому він хоче брати участь", - заявив Пєсков, відповідаючи на запитання кореспондентів стосовного того, чи отримує Путін інформацію щодо судового процесу в рамках справи "вбивств під час "Революції гідності" та безпосередньої причетності до цього президента-втікача.

В той самий час представник президента Росії не зміг відповісти на запитання, чи спілкувалися після допиту колишнього диктатора Путін та Янукович. "Про це вам потрібно запитати безпосередньо у самого Володимира Путіна, оскільки я не володію такою інформацією", - заявив Пєсков.

Як повідомлялося раніше, 28-го листопада відбувся шестигодинний відеодопит колишнього президента України Віктора Януковича в якості свідка у справі подій на Майдані.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...