Під ударом Яценюк та Аваков? Названо ім'я нардепа, звинуваченого в розкраданні $20 000 000

Попереду великий скандал. Адже НАБУ замахнулось на бізнес-схему, котру випрацювали в підконтрольному "Народному Фронту" "Ощадбанку".

Депутата спіймали "на гарячому"? Фото: УНІАН.

Національне антикорупційне бюро розслідує кримінальне провадження про привласнення $ 20 млн державного банку, організоване депутатом Верховної Ради. Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook, передають Патріоти України.

Схему організував депутат, а виконали його близькі родичі і бізнес-партнери "шляхом зловживання службовим становищем, підробки документів та їх використання при пособництві посадових осіб банківської установи». Посадові особи банку також зловживали службовим становищем.
У причетності до протиправних діянь підозрюють більше десятка осіб. Два джерела в правоохоронних органах повідомили журналістам, що підозрюваний нардеп - Станіслав Березкін (депутатська група «Воля народу»).
У коментарі Березкін заявив, що для нього самого стала новиною інформація про кримінальне провадження. «Я не в курсі справи, я нічого поки вам підказати не можу. Відносини до банку жодного не маю. Бог його знає, який там банк», - сказав він.


Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...