Під відкритим небом на батуті з трьома дітьми: Мер Покровська здивував своєю декларацією

Руслан Требушкін не задекларував жодної квартири, будинку або орендованого житла.

Руслан Требушкін. Фото:elections.rbc.ua

Мер Покровська Донецької області Руслан Требушкін не задекларував жодної квартири, будинку або орендованого житла. Згідно з декларацією Требушкін з дружиною і трьома дітьми живе під відкритим небом, маючи батути і автомобіль Skoda 2013 року випуску, передають Патріоти України з посиланням на декларацію чиновника.

Батути і автомобіль, згідно з документом, належать його дружині Вікторії.

Також дружина володіє 1% земельної ділянки в селищі Лисівка і 1% ще однієї земельної ділянки в цьому ж селищі. У її власності - ювелірні вироби марки Chopard, Luka Carati, а також хутряні вироби (шуби).

Требушкін отримав за 2015 рік зарплату 82 тис. 803 грн, а його дружина дохід від підприємницької діяльності - 93 тис. грн, а також 17 тис. грн допомоги при народженні дитини. Дружина мера має також 10 тис. грн на рахунку в банку.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...