Підготовка до майбутніх провокацій: В окупованому Криму тривають масштабні військові навчання

Головне управління розвідки розглядає навчання "Кавказ-2016" як вишкіл до потенційних диверсій.

Вадим Скібіцький. Фото google.comУ Криму окупаційна влада проводить масштабні військові навчання "Кавказ-2016". Кремль може використати вишкіл для майбутніх провокацій. Такий сценарії розглядають у Головному управлінні розвідки Міноборони, повідомив представник відомства Вадим Скібіцький. Він також поділився інформацією про накопичення російської військової техніки в окупованому Криму, передають Патріоти України.

"Зараз йде активна підготовка до навчання "Кавказ-2016". Це три нових підводних човна класу "Варашав'янка", три нових фрегати, які прибули (типу "Адмірал Макаров"). Всього їх буде шість. Це, крім того, тридцять танків, які є на озброєнні в окупованому Криму. Це також і ракетні комплекси типу "Бастіон", які можуть діяти і застосовуватися проти корабельного угруповання. Крім того, йде переозброєння ракетно-зенітного комплексу", – зазначили у вітчизняній розвідці.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...