​Підступний Кремль: В Росії визнають, що ІДІЛ знищив турецькі танки тульськими ракетами (відео)

За наявними ознаками зброю ісламських терористів можна визначити як керовані протитанкові ракети "Корнет-Е", котрі 1998 року прийняті на озброєння Російською Федерацією.
Путін - Ердоган. У підступного коротуна завжди мається змія за пазухою

Терористи ІГІЛ знищили два турецьких танка, загинуло троє військовослужбовців. Як повідомляється в блозі Центру аналізу стратегій і технологій, швидше за все використовувалися керовані ракети "Корнет-Е", повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Інцидент трапився в районі Алеппо в ході контратаки сил бойовиків. Тепер залишається незручне питання. Як вартісна і досить нова зброя потрапила до рук ісламських терористів. Те, що сталося дає зайвий довід звинувачення керівництва РФ у таємних іграх з радикальними ісламістами.

"Самі себе побили": Міністр юстиції Грузії зробив дивну заяву щодо протестувальників

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:00

Міністр юстиції Грузії Раті Брегадзе заявив, що напади на протестувальників здійснювали самі ж активісти. Про це повідомляє NewsGeorgia, передають Патріоти України. "Я навіть не знаю, чи хтось сам себе бив, чи хтось інший застосовував до них фізичне на...

"Чинне законодавство передбачає досить суворі умови": Посол розповів, що чекає на українців призовного віку у Німеччині

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:53

Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер розповів про позицію уряду ФРН щодо українських чоловіків призовного віку, які опинилися у країні як біженці. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю "1+1" телеведучій Марічці Падалко, передають Патріоти України...