Підступний ворог: Савченко висунула Путіну ультиматум з приводу своєї сестри

Дві Савченко російським катам - не по зубах, запевнила Надія.

Надія та Віра Савченко. Фото:tsn.ua

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яку судять в Росії, зробила гучну заяву з приводу переслідування російською владою її сестри Віри Савченко. Заява Надії опублікована на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"До людей! Моя сестра, Віра, хоче їхати підтримувати мене в суді під час вироку і потім, коли я буду голодувати до кінця, стояти біля воріт в'язниці і боротися мене. Ми всі знаємо історію братів Навальних.

У Росії молодшого брата посадили, як заручника, щоб зв'язати руки старшому. Щоб уникнути такої ситуації з моєю сестрою, проти якої в Росії порушили кримінальну справу, щоб покарати її за те, що вона воює з владою РФ за свою сестру, і вже дуже часто у мене останнім часом цікавляться, коли вона приїде?

Я заявляю наступне: якщо вони наважаться затримати Віру і кинути її у в'язницю, з першого дня її ув'язнення ми обидві оголосимо сухе голодування до смерті або до повернення нас в Україну!" - попереджає українська льотчиця.

"Світ не пробачить Росії вбивство двох сестер Савченко! Дві Савченко катам російським точно не по зубах! Вони і з однією не впоралися! Своїм рішенням ми обрубаємо їм всі спроби зробити нас слабкими поодинці! Ми разом в житті і в смерті! І разом в любові до України! разом переможемо!", - заявляє Савченко.

Як повідомлялося раніше, в столиці республіки Чечня Грозному почали перевірку щодо Віри Савченко, за фактом образи судді під час процесу над її сестрою.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...