Піймали за руку: Ситник розповів про затримання працівниці суду, яка зливала інформацію про обшуки

Затримана була інформатором одного із земельних олігархів, наголосив голова НАБУ.

Артем Ситник. Фото:Daily - РБК-Украина

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив про затримання працівника суду, який зливав інформацію про обшуки. Про це він сказав під час парламентських слухань про стан антикорупційної політики в Україні, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Затримали (24 травня – ред.) працівника суду, який за гроші зливав інформацію щодо обшуків по санкціях на обшук, які ми отримували в судах… Ми піймали цього працівника за руку. Фактично, бралася інформація із закритої частини судових рішень і просто особам зацікавленим (передавалася). Ця справа стосується одного із великих олігархів земельних", - сказав він.

"Була затримана ця працівниця під час передачі роздрукованих із закритого реєстру судових рішень ухвали про обшуки на підконтрольних йому підприємств", - додав Ситник.

За його словами велика частина обшуків "зливається". "Іноді ми приходимо (з обшуком – ред.), а там нас уже ждуть", - сказав Ситник.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...