Після смертельної перестрілки в Олевську Луценко звільнив з посади місцевого прокурора

В місті Олевськ в ніч з 15 на 16 січня спалахнув конфлікт між місцевими жителями і приїжджими, в результаті якого загинув один учасник, ще шестеро отримали поранення.

Наслідки стрілянини в Олевську. Фото:  24tv.ua.

Генеральний прокурор Юрій Луценко після інциденту з перестрілкою в Олевську звільнив місцевого прокурора з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

"За результатами доповіді керівника Житомирської обласної прокуратури про інцидент, який стався в місті Олевську Коростенського району в неділю, 16 січня 2017 року, і призвів до загибелі людини, Генеральним прокурором Юрієм Луценком була визнана незадовільною робота місцевого прокурора і підписаний наказ про звільнення останнього з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури", - сказано в повідомленні.

Також Сарган повідомила, що для розслідування події створена спеціальна міжвідомча група ГПУ і Нацполіції.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...