Після відставки піде до військомату? Яценюк на авіаносці "Гаррі Трумен" приміряв одяг військових НАТО (відео)

Прем'єра на борту корабля ЗС США супроводжував міністр оборони Степан Полторак.

Арсеній Яценюк відвідав авіаносець "Гаррі Трумен". Фото:http://tsn.ua/

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк побував на борту корабля "Гаррі Трумен". Атомний авіаносець збройних сил США зробив зупинку на авіабазі "Сігонелла" біля італійського узбережжя в Середземному морі. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Яценюка супроводжував міністр оборони України Степан Полторак. На базу сил НАТО українську делегацію запросили командувач 6-м флотом США та командувач ВМС США в Європі.

Глава уряду оглянув оснащення та операційний центр корабля, поспілкувався з командиром авіаносця та командувачем авіаносної ударної групи "Гаррі Трумена".

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...