Північна Корея погрожує світу водневою бомбою

Північно-корейський лідер запевнив, що його країна надійно захистить свій суверенітет та національну гідність.

Кім Чен Ин. Фото:cameralabs.org

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив про наявність у країни водневої бомби, яку вона готова привести в дію для захисту суверенітету. Про це пише видання РИА Новости, інформують Патріоти України.

"Країна змогла стати потужною ядерною державою, готовою привести в дію атомну і водневу бомби власної розробки з метою надійного захисту свого суверенітету та національної гідності", - наводить слова північнокорейського лідера Центральне телеграфне агентство Кореї.

"Ми і далі можемо вибудовувати нашу країну у потужну державу, яку не посміє провокувати жоден ворог", - додав він.

Північна Корея оголосила себе ядерною державою у 2005 році. У 2006, 2009 і 2013 роках провела підземні ядерні випробування, які викликали протести з боку міжнародного співтовариства.

У грудні 2012 року був здійснений запуск ракети "Инха-3" з другої модифікацією супутника "Кванменсон-3". Багато країн, у першу чергу Японія, США і Південна Корея побоюються, що насправді була випробувана міжконтинентальна балістична ракета.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...