"Плохой боярин, батюшка": Обурені новим "викидоном" ДАМа росіяни просять Путіна відправити Медведєва у відставку (відео)

Невдоволення росіян викликали вчорашні висловлювання прем'єра з порадами вчителям зайнятися бізнесом.

Дмитро Медведєв. Фото: informvest.net.

На порталі Change.org з'явилася петиція з вимогою відправити у відставку прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Кабмін повинна очолювати компетентна, освідчена, переживаюча за країну людина. Зараз же ми бачимо зворотну картину. Не повинно рекламне обличчя компанії Apple, що спить на відкритті Олімпіади, людина, яка радить учителям "якось, десь підробляти, щоб вижити", стояти на чолі кабінету міністрів. Риба гниє з голови, може звідси "ефективність" роботи міністерств ?! », - йдеться в тексті петиції, адресованої президенту РФ Володимиру Путіну.

Невдоволення росіян викликали вчорашні висловлювання прем'єра. Напередодні на форумі «Територія смислів» він заявив, що незадоволені своїми зарплатами російські вчителі могли б змінити професію або піти в бізнес. Високі ж заробітки силовиків, за його словами, пояснюються небезпекою таких професій.

Не менший резонанс отримала заява прем'єр-міністра в ході візиту до Криму в кінці травня. Тоді жителі регіону поскаржилися голові уряду на розмір пенсійного забезпечення. Прем'єр-міністр РФ визнав, що проблеми з пенсіями є по всій країні. «Грошей немає», - зізнався він, після чого поспішив закінчити зустріч зі словами: «Ви тримайтеся тут, вам всього доброго, гарного настрою і здоров'я».

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...