​"По Авдіївці прийматимуться рішення похвилинно", - Гройсман

Громадян, котрі страждають через обстріли окупантів не залишать напризволяще, запевнив прем’єр-міністр

Ситуація в Авдіївці наразі критична, тому уряд слідкуватиме похвилинно за подіями там, щоб у разі чого прийняти відповідні рішення. Про це в ефірі ток-шоу “Свобода слова” повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, зазначають Патріоти України.

“Сьогодні і зараз там працюють відповідні служби, щоб підтримати життєдіяльність, це і дизельні генератори, це і розгортання пунктів обігріву...Зараз осередки будуть сформовані для обігріву, буде підтримка роботи лікарні і відповідно ми готуємо резервні варіанти: транспорт, перевезення. Для того, щоб на час ремонту забезпечити людей необхідним,” — сказав він.

На питання, чи розглядає В.Гройсман питання евакуації Авдіївки він відповів, що розглядає всі варіанти.

“Є доручення Г.Зубко, ми будемо постійно моніторити, буквально похвилинно ситуацію і будемо приймати рішення відповідно до того як будуть розвиватись події,” — додав він.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...