"По-перше: йдіть і голосуйте! По-друге: голосуйте "так"!", - Міністр зовнішньої торгівлі Нідерландів

Виступаючи перед студентами Гронінгенського університету, Ліліан Плумен заявила, що Голландія хоче підтримати реформи і допомогти українцям в боротьбі з корупцією.

6 квітня в Нідерландах відбудеться референдум щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Фото: ru.espreso.tv

Міністр зовнішньої торгівлі Нідерландів Ліліан Плумен закликала громадян країни голосувати за Угоду про асоціацію між Україною та ЄС на референдумі, який пройде 6 квітня. Про це повідомила представниця організації "Українці в Нідерландах" Аліна Черкас на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"По-перше: йдіть і голосуйте! По-друге: голосуйте "так"!", - підкреслила міністр.

"Я хотіла б також сказати вам, чому ви повинні голосувати "так". Ця угода добра і для України, і для ЄС. Ви повинні голосувати "так", тому що багато молодих активістів в Києві, в Україні, вийшли на Майдан, щоб відстоювати свої права і реформи. Всі вони хотіли вибору, який вони вважають найкращим для України! " , - зазначила Плумен.

"Тут, в Голландії ми хочемо підтримати реформи, ми хочемо допомогти їм в боротьбі з корупцією. І ми також бачимо великі можливості для голландського бізнесу та інвестицій в Україні. Так що це добре для України, добре для Нідерландів і в принципі це добре для всього вільного світу, в якому всі ми хочемо жити! ", - зауважила міністр.

Опубліковано Alina Cherkas 4 квітня 2016 р.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...