Побоїще в Дніпрі: Генпрокурор пообіцяв розібратися з "тітушками" і їхніми пособниками з поліції

Луценко вважає, що реваншистська акція Вілкула стала можливою через те, що патріотичні організації та партії усунулися від святкування Перемоги.

Юрій Луценко. Фото:www.rbc.ua.

В результаті подій у Дніпрі 9 травня, де сталася масова бійка біля пам'ятника Слави, ідентифіковані 8 "тітушок", які напали на учасників АТО, всі вони були затримані і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Про це на своїй сторінці у Facebook написав генеральний прокурор України Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Слідство працює, щоб встановити організатора і джерело фінансування "тітушок". Також проводиться розслідування ганебної співпраці працівників Нацполіції з "тітушками". За це також будуть відповідати", - наголосив Луценко.

Також генпрокурор додав, що прокремлівська по суті акція стала можливою через "самоусунення патріотичних організацій і партій від святкування нашої перемоги".

Повідомлення Генпрокурора прокоментував мер Дніпра Борис Філатов, який повідомив, що всіх затриманих, окрім одного, вже відпустили:

Як повідомляли Патріоти України, під час пам'ятних заходів 9 травня у Дніпрі стався масовий конфлікт під час ходи колони "Опозиційного блоку" на чолі з колишнім віце-прем'єром Олександром Вілкулом.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...