У Дніпрі біля пам'ятника Слави сталася бійка, є травмовані (фото, відео)

Конфлікт стався між ветеранами АТО та соціалістами, які підняли свою символіку.

Фото:Facebook

У пам'ятних заходах 9 травня у Дніпрі стався масовий конфлікт під час ходи колони "Опозиційного блоку" на чолі з колишнім віце-прем'єром Олександром Вілкулом. Про це повідомляє місцеве видання 056.ua, передають Патріоти України.

"Біля пам'ятника Слави до колони "Опозиційного блоку" підійшли кілька десятків активістів і учасників АТО. Зав'язалася бійка між співробітниками спецпідрозділу поліції, учасниками АТО і активістами. У деяких активістів розбиті голови, частина з них - затримана", - сказано в повідомленні.

Про це також повідомляють жителі міста в Facebook,

"Конфликт. Ветераны потребовали у социалистов спустить флаги. Новый партпроект Ступака отказался. Полиция попыталась продавить путь колонне социалистов. В толкучке разбили голову АТОшника. Социалисты флаги таки спустили," - розповів Maks Mirošnyčenko.

"за даними медиків, які були на місці, до них звернулись близько 20 осіб, одна з них - жінка. Десятеро травмовані, в більшості ЧМТ. Решті надали допомогу на місці - пластирами позаклеювали голови-носи-скроні і т.п." - написала у Facebook Iryna Zheldak.

За інформацією видання Інформатор, ще до початку ходи, навколо Вілкула зібралися хлопці спортивної статури і без відзнак. Незабаром після початку ходи почалася бійка "тітушок" з ветеранами АТО, яка тривала кілька хвилин. Відзначається, що не ясно хто першим почав бійку. Постраждалим АТОшникам надали допомогу волонтери Червоного Хреста.

Через деякий час Макс Мірошниченко написав наступне:

"Полиция действовала на определенной стороне. Не нашей. Так будет несколько лет. Несколько лет вилкулы будут свозить сюда титушню от Бахмута до Кривого Рога. Проныривать в Днепре и подмучивать электоральный калым, как наперсточник за углом. И нам несколько лет придется мобилизироваться и, возможно, отгребать.

Но потом это сойдёт на нет. Потому что это они должны свозить людей, титушню. Организовывать казено-пафосную хренотень, доставать из формалина идеологические трупы. Потому, что они знают, что в жизненно критической ситуации за нафталиновые ценности никто не подставиться. Покошмарить людей они могут. Но в кошмарных для себя ситуациях их эрогированный идеологией и популизмом пенис сьеживается. У всех, - у вилкула, у суханова, у титушек. У всех. Потому, что им чужды их "ценности". И они здесь чужаки. Мы это видели на Майдане. В Днепре. На Донбассе".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...