"Побольше цинизма, людям это нравится: В последнее время мне всё больше и больше нравится Медведев", - Тарас Березовець про заповіти Бендера і його бездарного нащадка (відео)

Російський прем'єр-міністр напередодні вказав вчителям, де можна заробити більше грошей.

Дмитро Медведєв і Володимир Путін. Фото: sharij.net.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв виявляє здоровий рівень цинізму, навіть не намагаючись напружуватися під час спілкування з народом і в своїх обіцянках. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Останнім часом мені все більше і більше подобається Дмитро Медведєв. Я дуже заповажав його після його феодосійського бенефісу, і фраза «Грошей немає, все вам доброго» вже міцно увійшла в обіг з його подачі. Мені подобається здоровий рівень цинізму Дмитра Медведєва, який навіть не намагається напружуватися заради лохів, обіцяючи їм, що завтра буде краще », - підкреслив Березовець.

Ось тут, дуже до речі пригадується фраза незабутнього Остапа Бендера:

За словами Березовця, Медведєв точно знає, що краще буде в майбутньому «тільки йому, Путіну, Ротенбергу, Ковальчуку і ще особливо наближеним до трону».

«Ось це небажання напружуватися і підкуповує. Лохи повинні знати своє місце. І плювати, що через місяць вибори в Держдуму. Лохи все одно проголосують, як їм вкажуть. Ну красавчик же!»- додав Березовець.

Політолог на підтвердження своїх слів додав відео одного з останніх виступів Медведєва, де він лаконічно відповів на запитання про низькі зарплати вчителів.

«Про вчителів ... це покликання. А якщо хочеться заробляти гроші - є маса прекрасних місць, де це можна зробити швидше і краще. Той же самий бізнес», - заявив прем'єр РФ.

Нагадаємо, в окупованому Криму Медведєв прославився спілкуванням з пенсіонерами. На питання, як можна вижити на пенсію в 8 тисяч рублів, він відповів, що грошей немає, але «ви тримаєтеся тут, здоров'я і всього вам доброго».


Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...