Почалось: Гройсман напускає на митницю свою "чорну сотню" (відео)

Глава уряду має усвідомлювати, якщо після гучних "фанфар" не буде швидких і явних результатів, його кар'єра швидко піде вниз.

Володимир Гройсман. Фото: 112.ua.

Сьогодні презентуємо новостворену митну сотню, головне завдання якої - запобігання і виявлення порушень на митниці. Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

Роками українська митниця була надзвичайно корумпованою. Наше завдання – боротьба із корупцією і сірим імпортом, які знищують нашу економіку. Важливо, щоб кожен, хто чесно привозить в Україну або вивозить з України отримав найкращий сервіс. Проте запевняю, що кожне зловживання на митниці буде покаране. Ми вже створили міжрегіональну митницю, зобов’язали вести відеонагляд, щоб жодне правопорушення не було непоміченим. Всі ці кроки дають якісний результат – в серпні ми отримали майже на 2 млрд грн збільшення надходження з митниці і це тільки початок.

Сьогодні ми обрали кращих з кращих для реформування української митниці. Бажаю успіху керівнику митної сотні, на вас розраховує вся Україна і всі будуть дивитись за вашою роботою.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...