Подали до суду: Росія вимагає від України повернення боргу Януковича

Міністр фінансів РФ Силуанов назвав звернення до суду єдиним виходом в ситуації, що склалася.

Янукович і Путін. Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Російське Міністерство фінансів звернулося до Високого суду Лондона для стягнення з України боргу на $ 3 млрд. Про це заявив глава Мінфіну Росії Антон Силуанов, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, Київ виявився не готовий до переговорів про врегулювання боргу. Звернення Росії в суд Силуанов назвав єдиним виходом в ситуації, що склалася.

"Ми багато разів заявляли про готовність обговорювати можливість двостороннього позасудового врегулювання питання погашення Україною своїх зобов'язань перед Росією. Але, на жаль, Україна виявилася не готова вести переговори в дусі "доброї волі". Тому єдине вирішення питання - звернення до суду, що і було зроблено", - пояснив російський міністр.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...