"Подарунок" окупанту: Бійці АТО вивісили на позиції ворога український стяг (відео)

Цим українські герої немало роздратували лави терористів.


Ілюстрація: ЖЖЗамайорів український прапор на порозі до окупованого російськими найманцями конезаводу на околицях Мар’їнки. За такий подарунок ворожі солдати одразу ж вирішили помститися. Однак понесли втрати. Не встигли журналісти спитати чи тихо в містечку, як пролунав перший постріл, передають Патріоти України.

Солдати засікли ворожого корегувальника. Конезавод на околиці Мар’їнки - найгарячіша точка цієї лінії фронту. Вздовж усіх будівель вогневі позиції бойовиків. Там їх з десяток. Це найсерйозніший їхній укріпрайон. Але тепер там майорить український прапор. Повісив стяг розвідник. І зняти його бойовики не ризикують. Бояться, що українські військові підступили ближче.

"Відтоді, як я повісив прапор, практично щоранку вони влаштовують між собою стрілянину. Між своїми позиціями. Вони в свої окопи закидають гранати. Думають, що хтось із наших там лазить", - розповідає боєць АТО, який повісив стяг. А ще поява жовто-блакитного стягу на позиціях ворога підняла бойовий дух армійців. Тим паче зараз, коли за даними розвідки терористи готують чергову серйозну атаку на Мар’їнку та Красногорівку.

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...

Не все так просто! Обіцяну зброю Україна отримає лише влітку чи навіть пізніше, - NYT

неділя, 5 травень 2024, 7:24

Після схвалення нової програми американської військової допомоги Україна вже отримала кілька термінових поставок зброї, але із наступними партіями можуть виникнути затримки. За даними видання, минулої неділі Україна отримала партію протитанкових засобі...