"Подарунок" Путіну на день народження: У Росії кажуть про загибель ще одного свого генерала у Сирії

Два генерала за тиждень. Таких втрат Москва не знала з часів Другої світової війни. Якщо друга смерть підтвердиться, це може зіпсувати апетит Володимиру Володимировичу, котрий 7 жовтня святкує 65-річний ювілей.

Володимир Путін. Ілюстрація:Корреспондент

У результаті аварії російського бойового вертольота в Сирії загинув російський генерал-лейтенант Олександр Вязніков. Про це на своїй сторінці Facebook написав блогер Ель Мюрід, передають Патріоти України.

Блогер зазначив, що дана інформація є непідтвердженою, але базується на відомостях відразу декількох джерел.

Олександр Вязніков в "ЛНР"

"У підбитому сьогодні вертольоті, можливо, перебував генерал-лейтенант Вязніков Олександр Юрійович. За рядом повідомлень він міг загинути (неподтверждено). Можуть бути й інші постраждалі - екіпаж і супроводження генерала. Вертоліт після падіння був обстріляний", - йдеться в повідомленні.

Дана інформація суперечить офіційній. Як відомо, раніше МО РФ заявило, що вертоліт здійснив "екстрену посадку".

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...