Подарунок від Кривавого пастора: Олександр Турчинов повідомив про "сюрприз" для Кремля і "ЛДНР"

Україна може заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення уздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО.

О.Турчинов. Фото: УНІАН.

В Україні готовий до реалізації проект блокування російського телерадіомовлення, а також каналів терористів "Л/ДНР" в зоні АТО. Про це під час засідання Національного координаційного центру кібербезпеки заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Інформаційна агресія - одна з найнебезпечніших складових гібридної війни, яку веде проти нас Росія. Тому блокування деструктивного впливу сепаратистської і російської інформаційної пропаганди в зоні проведення АТО - одне з наших пріоритетних завдань", - заявив Турчинов.

За його словами, керівництво Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації доповіло про детально розроблений проект інформаційного захисту, "який дозволить заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення уздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО".

У зв'язку з цим Турчинов звернувся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з пропозицією виділити з резервного фонду Кабміну фінансові ресурси, необхідні для реалізації проекту.

"Запропоноване Держслужбою спецзв'язку і захисту інформації обладнання - українського виробництва, воно ефективно вирішує покладені на нього завдання і на порядок дешевше закордонних аналогів", - резюмував Турчинов.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...