​Подарунок від окупантів: У Криму поля і городи зрошуватимуть фекальними водами

Окупаційні чиновники запевняють, що до поливу стоки пройдуть необхідну обробку. Правда знаючи «ненемецьку» натуру місцевих бюрократів та казнакрадів, є побоююванняя, що «аксьоновці» потравлять людей.

У селищі Гвардійське Сімферопольського району після проведення реконструкції каналізаційно-очисних систем стічні води планують використовувати для поливу городів. Про це в ефірі радіо "Росія сьогодні" повідомив т.зв. "Заступник глави адміністрації" Сімферопольського району Руслан Якубов, зазначають Патріоти України.

"Унікальність цього проекту в тому, що очисні води не будуть викидатися в річку або в мережу, а використовуватися повторно для зрошення і поливів. Вже підписано угоду з "Велес-Крим", проведені всі необхідні аналізи води, яка пройшла очистку. Її можна буде відразу використовувати для зрошення плантацій багаторічних насаджень через крапельне зрошення", - уточнив Якубов.

За словами "заступник голови" адміністрації, проект схвалено окупаційним "міністерством" ЖКГ Криму. Нагадаємо, що після припинення поставок дніпровської води на Крим зрошувані площі скоротилися в 40 разів.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...