"Подарунок" від Тимошенко: У ВР зареєстрували постанову про відставку Гройсмана

Ініціаторами постанови є 13 депутатів фракції "Батьківщина", серед яких є і її лідерка. Текст постанови поки не опубліковано.

Володимир Гройсман. Фото:The Kiev Times

У Верховній Раді зареєстрували постанову 13 депутатів з "Батьківщини" про відставку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це свідчать дані з офіційного сайту Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Серед 13 депутатів є також лідер фракції Юлія Тимошенко. Текст постанови поки не опубліковано.

Як відомо, новий президент США Дональд Трамп бачився з екс-прем’єром України, а нині лідером фракції "Батьківщина" Юлією Тимошенко у Вашингтоні 2 лютого під час молитовного сніданку.

Washington Post із посиланням на Білий дім писав, що "президент і колишній прем'єр мали коротку неформальну зустріч і зробили фото на прийомі перед молитовним сніданком".

А джерела "ВВС Україна" серед американських радників Тимошенко говорили, що лідер "Батьківщини" чекала на Трампа біля туалету, а потім їх провели у невеликий офіс.

Сама Тимошенко переконує, що її зустріч із президентом США Дональдом Трампом відбулася в офіційній атмосфері.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...