Поділився з армією: нардеп розповів, скільки особистих коштів виділив для ЗСУ Петро Порошенко

"Можна багато в чому дорікати Президентові України Петру Порошенку, але він працює в дуже складних умовах, коли є зовнішня агресія, внутрішні чвари" - наголосив Володимир Ар'єв.

Петро Порошенко. Фото:ua.112.ua

Президент України Петро Порошенко виділив на Збройні сили України 350 мільйонів гривень зі своїх особистих коштів. Про це сьогодні з парламентської трибуни заявив народний депутат від фракції БПП Володимир Ар'єв, передають Патріоти України з посиланням на Слово і Діло.

Нардеп звернувся до представників опозиції, які звинуватили Главу держави в переведенні своїх активів в офшори.

"Сьогодні ми це бачимо і ці люди нас сьогодні вчать, як боротися з корупцією. Тому спочатку відповідайте за свої хабарі. Якщо інших називаєте "скотиняками", то перестаньте "бикувати" самі. Можна багато в чому дорікати Президентові України Петру Порошенку, але він працює в дуже складних умовах, коли є зовнішня агресія, внутрішні чвари.

Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 млн гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил України і це потрібно пам'ятати", - заявив Ар'єв.

Також депутат пообіцяв, що завтра на своїй сторінці в Facebook опублікує дані про українські компанії, які продовжують торгувати з Росією.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...