Подивись, кате, в очі загиблим: Як українці у Варшаві "привітали" Путіна з днем народження (фотофакт)

Говорити з Путіним вже немає сенсу - хай дивиться, скільки крові на його руках.

 Перед посольством РФ у Варшаві згадували загиблих в Україні. Фото:  "УКРІНФОРМ".

Десятки українських громадян, які нараз проживають в Польщі, одягнувшись в чорний одяг, вчора, 7-го жовтня, ввечері у Варшаві перед посольством Росії розгорнули фото загиблих українських захисників, які віддали своє життя за незалежність України у війні проти російської агресії. Безслівна акція під гаслом «Їхня смерть на його совісті» пройшла в день народження президента РФ Владимира Путина, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«У нас в руках фотографії наших близьких людей, друзів та знайомих, які полягли у війні проти країни-агресора. Для інших вони були частиною сім’ї, для когось – однокурсниками чи однокласниками. Дехто з нас взяв до рук портрети загиблих людей, які ніколи їм не були знайомі. Ми, живі, підтримуємо наших земляків, і покладаємо надію, що колись ця війна закінчиться», - розповіла керівник Євромайдану в Варшаві Панченко Наталія.

Вона також розповіла, що у перший рік агресії Путіна в його день народження вони відправляли йому листи. Минулого року до посольства РФ у Варшаві принесли труну та похоронні вінки, які символізували ідею, з якою Путін прийшов на територію України.

«Наразі ми зрозуміли, що більше говорити до тієї людини немає сенсу. Все що ми хотіли сказати – сказали. Нехай тепер бачить, скільки крові на його совісті», - зазначає жінка.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...