Погана комунікація - Посол про те, що сталося між делегаціями України і Грузії в ПАРЄ

Нардеп Ар'єв назвав партію грузинських депутатів партією "жаху".

Ілюстрація:Укрінформ

Між українською і грузинською делегаціями в Парламентській Асамблеї Ради Європи існує "погана комунікація". Про це заявив посол Грузії в Україні Михайло Уклеба, в інтерв'ю LB.ua, передають Патріоти України.

За його словами, грузинська делегація не підтримала "за" резолюцію щодо України 12 жовтня через те, що двоє грузинських делегатів нібито просто не знали, через погану комунікацію з українською стороною, коли відбудеться фінальне голосування.

"Знаєте, чому погана комунікація? Тому що керівник вашої парламентської делегації товариш Ар'єв (Володимир Ар'єв. - ред.) після першого туру виборів в Грузії назвав партію-переможця - знаєте, як він назвав? - Це партія не "Мрії", а партія "жаху". Розумієте?

Звичайно, коли керівник делегації говорить, що це партія "жаху", як він може підійти до депутатів партії "жаху" і сказати, знаєте, дорогі друзі, підтримайте нас ...", - сказав посол.

При цьому посол уточнив, що напередодні представники Грузії проголосували за всі поправки України в резолюцію ПАРЄ і підтримали її в комітеті.

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...