Погляд з Лондону: Мей "поховала" російську розвідку

Глава британського уряду недвозначно натякнула Кремлю, що уся його брехня про "Новачок" виявилася марною.

Тереза Мей. Фото: Рейтерс.

Можливості російської розвідки значно ослабли внаслідок реакції Заходу на застосування нервового агента проти колишнього російського шпигуна Сергєя Скрипаля в Англії. Про це заявила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, повідомляють Патріоти України.

"Спільно з нашими союзниками, у відповідь на напад у Солсбері, ми cкоординували найбільше колективне вислання російських спецслужб, що суттєво знижує здатність російської розвідки завдати нам додаткової шкоди на довгі роки, а наші правоохоронні органи через кропіткі розслідування та співпрацю з нашими союзниками, знайшли незаперечні докази того, що дозволило нашій Королівській прокуратурі висунути звинувачення проти відповідальних осіб", - сказала Мей.

Вона зазначила, що Британія залишається відкритою "до інших відносин, в яких Росія відмовляється від атак, що підривають міжнародні договори та безпеку".

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...